Omnisport centrum Apeldoorn

In het Omnisport Centrum in Apeldoorn, de thuisbasis van het topvolleybalteam Dynamo, legde het eerste herenteam de basis voor alle overwinningen.

De gemeente Apeldoorn was opdrachtgever voor Omnisport en was nauw betrokken bij de keuze van een Pulastic-sportvloer. Dynamo speelde een zeer belangrijke rol bij de keuze van de sportvloer. Het team heeft een prominente positie in de Apeldoornse sportgemeenschap en speciaal in de landelijke sportgemeenschap. Ze staan al jaren boven aan de hoogste volleybalcompetitie. Het eigen sportcentrum van Dynamo, waar een houten vloer lag, voldeed niet aan de eisen die op topniveau worden gesteld.

Als je naar de volleybalspelers luistert, weet je dat ze een vloer als deze willen. "Ik ben zeer positief over de Pulastic-sportvloer, ik ben er heel blij mee. Hij ziet er heel goed uit en heeft een mooie kleur. De schokabsorptie is zeer goed. Ik voel het aan mijn gewrichten. Mijn knieën, enkels en lage rug. Ik heb nergens last van, dat is perfect. Ik ben er erg blij mee."

Kijk voor meer informatie op www.omnisportapeldoorn.nl en www.dynamovolleybal.nl