De Europese school in Den Haag

Als werknemer van de Europese Unie ben je vaak op reis. Dankzij de Europese scholen, die in 1953 zijn opgericht, kunnen kinderen van deze werknemers naar dezelfde school blijven gaan. Dit is een reden waarom de scholen vaak in de buurt van de Europese instituten gevestigd zijn. Het onderwijsprogramma is gebaseerd op het leerplan van de Europese scholen en in Den Haag krijgen de leerlingen ook de Nederlandse normen en waarden mee. Zo leren zij het beste van beide werelden!

Sika en Pulastic; Hét totaalconcept!

Dankzij de fusie met Sika Nederland uit Utrecht hebben we nu een team van 130 medewerkers en 20 gespecialiseerde salesmanagers en zijn wij in staat om scholen en sportfaciliteiten totaal nieuw in te richten. Met een focus op duurzame ontwikkeling en winst voor onze klanten. Winst, die veel verder gaat dan financieel voordeel alleen. Zo bieden wij bijvoorbeeld het roof-to-floor concept. Van vloer tot dak realiseren we een totaalconcept van dak systemen, wandbekleding en vloeren. Met de keuze om onze producten op te nemen in het bestek wordt direct gekozen voor duurzaamheid.


Meer informatie

Voor meer informatie over de bouw en het uitgangspunt van dit project, download onze projectsheet in het downloadcentrum.